Koppel Vrije Visser 050519

KOPPELWEDSTRIJD 05-05-19 HSV De Vrije Visser

 

ZIT HELEMAAL VOL!!!

 

 

De koppelwedstrijd aan het N-H kanaal te Akersloot georganiseerd door H.S.V De Vrije Visser uit Noordwijk zit helemaal vol !! Op zondag 5 mei 2019 gaat het weer gebeuren, nog nooit hebben de inschrijvingen ‘zo hard gelopen’ als dit jaar! Binnen 5 weken zijn de maximale 90 koppels ingeschreven en zijn de betalingen binnen. Het is zelfs zo dat de organisatie een reserve lijst heeft aangelegd waarop ook al weer de eerste koppels staan, natuurlijk mag/kunt u daar altijd nog bij. Weer een groot succes voor onze kleine club en daar zijn we de wedstrijdvissers opnieuw dankbaar voor! Het doet ons als organisatie zeker goed om te zien dat deze wedstrijd al jaren een succes en geliefd is. We gaan er dan ook op zondag 5 mei 2019 wat moois van maken met hopelijk weer mooie vangsten en 180 wedstrijdvissers aan de waterkant., tot dan!! Vanaf onze kant wensen wij ook alle deelnemers alvast fijne Kerstdagen toe en een gezond, gelukkig en visrijk 2019!

Cees van Rhijn en Theo Meeuwenoord .

H.S.V De Vrije Visser

Noordwijk

 

 

KOPPELWEDSTRIJD IN HET N-H KANAAL - AKERSL0OT OP ZONDAG 5 MEI 2019.

HSV de Vrije Visser uit Noordwijk organiseert weer op veler verzoek op zondag 5 mei 2019 een koppelwedstrijd, gevist in drie sectoren/vakken.

 

DE DRIE SECTOREN worden als volgt uitgezet:

RECHTS VANAF DE PONT TOT ALKMAAR .

 

VAKPRIJZEN

Er zijn 6 prijzen per vak, dus 1:5 en voor de algehele winnaars 200 EURO EXTRA (Let op, bij te weinig aanmeldingen worden de prijzen aangepast).

 

POULEN

Er wordt bij de wedstrijd ook nog gepouled 1:6, dus maar liefst 15 leuke poule prijsjes, 5 per vak. Dit jaar iets aantrekkelijker gemaakt door een gewijzigd systeem: de pouleprijzen worden namelijk doorgeschoven naar de eerstvolgende achter de prijswinnaar(s) of als deze er niet zijn gaat de poule uiteraard naar de hoogste in het poulevakje.

 

WEDSTSRIJDREGLEMENT:

* Hengelkeuze is vrij

* Vissen van 08.00 - 13.00 uur

* Aas vrij, m.u.v. gekleurde maden, tubifex en verse de vase

* Alle vis telt (behalve paling-snoek-snoekbaars)

* Maximaal 90 koppels!!

* Inschrijfgeld: € 35- per koppel

* Inschrijvingen mogelijk tot 1 MEI 2019

 

INSCHRIJVEN

Per email bij C. van Rhijn e-mailadres t.w. hsvdevrijevisser@hotmail.com

Daarbij vermeld u de 2 NAMEN van het koppel en de PLAATS waar u vandaan komt met uw TELEFOONNUMMER. Na de aanmelding per mail gaarne het bedrag van 35 euro binnen 2 weken overmaken op: Regiobank Noordwijk IBAN NL 84 RBRB 0947801138 t.a.v. H.S.V DE VRIJE VISSER onder vermelding van de 2 namen van de deelnemers, uw woonplaats en telefoonnummer. Als het geld binnen 14 dagen is overgemaakt ontvangt u per email een bevestiging van de inschrijving. Let wel op: Bij GEEN betaling na 14 DAGEN vervalt uw inschrijving !!!

 

LOTING EN PRIJSUITREIKING

Vindt plaats in Cafe - Restaurant DE VRIENDSCHAP, Kerklaan 16-18, 1921 BL Akersloot. Tel. 0251-312866. Loten vanaf 05.30 uur.

 

BOMVOL

Alle jaren zit deze wedstrijd bomvol dus schrijf je snel in want vol is vol !!! WIJ ALS ORGANISATIE HEBBEN ER WEER HEEL VEEL ZIN IN !

 

Voor eventuele vragen over de wedstrijd kunt u contact opnemen met mede organisator THEO MEEUWENOORD op telefoonnummer 071-3620113 tot 16.00 uur.

 

Met vriendelijke groet,

CEES VAN RHIJN EN THEO MEEUWENOORD .

 

 

Copyright © All Rights Reserved