Najaarswedstrijden 2020

Najaarswedstrijden John Kooij Hengelsport 2020Wedstrijd op 18 oktober kan helaas NIET doorgaan.


Waar we al een beetje bevreesd voor waren is inmiddels bewaarheid. Sportvisserij Nederland heeft, in navolging van de heer Rutte, eveneens de maatregelen inzake corona verscherpt en legt vanaf heden voor 4 weken een verbod op alle viswedstrijden van landelijk tot lokaal. Dit betekent dat de najaarswedstrijd van 18/10 niet door kan gaan. Wij begrijpen dat dit voor menigeen een teleurstelling is, niet in de laatste plaats voor onszelf. Het is jammer maar is niet anders, hiermee voorkomen we wel kritiek en wordt onze naam, die v/d sponsor en van de vissers niet te grabbel gegooid.

 

Een groot aantal deelnemers heeft bij de wedstrijd van 11/10 ook de inleg voor 18/10 betaald. Dit bedrag (€15) wordt uiteraard terugbetaald en kan, net als de (poule)prijzen van de eerste wedstrijd vanaf a.s. vrijdag afgehaald worden in de winkel van John Kooij. Dat je iemand anders dit geld of de bon laat afhalen is ook prima. Heb je een andere oplossing laat het ons dan weten.

 

Sterkte voor de komende tijd, gelukkig kunnen we nog individueel vissen.

 

Vriendelijke groet,

Daan Klop

Rinus ReichardOp zondag 11 en 18 oktober


Ondanks de voortdurende corona periode willen wij (Daan en ik, uiteraard met de ‘onmisbare’ assistentie) ons dit jaar toch inzetten om de inmiddels traditionele najaarswedstrijden te organiseren. Wij zijn ons er terdege van bewust dat we te maken hebben met strikte richtlijnen v/h RIVM inzake corona, zeker omdat het om een grote(re) groep deelnemers gaat. Wij vragen de deelnemers dan ook zelf de verantwoording te nemen en deze richtlijnen op te volgen. De belangrijkste maatregelen zijn uiteraard de 1,5 meter afstand houden, de aanwijzingen op de parkeerplaats bij ’t Fort bij de loting en betalen inleg op te volgen en NIET mee te lopen na afloop met de weegploeg! Verder houden wij nauwgezet de actuele informatie v/h RIVM in de gaten en zullen zo nodig daar naar handelen.

                     

Toestemming is verkregen om op de zondagen 11 en 18 oktober te vissen in de Oude Rijn op de trajecten Buitenkerk (tussen Zwammerdam en Bodegraven) en de Krom (tussen Nieuwerbrug en Barwoutswaarder). We zetten in op twee zogenaamde ‘losse’ wedstrijden met €15 inleggeld per wedstrijd incl. poulen. Betalen op de dag v/d wedstrijd op de parkeerplaats bij ’t Fort, graag met gepast geld! Wel is er vanwege de beschikbare ruimte een maximum gebonden aan het aantal deelnemers (60). Alle verdere details staan hieronder vermeld op het reglement inclusief de tel.nrs voor je aanmelding.

 

Hopelijk kunnen we een paar leuke wedstrijden vissen aan het eind van een bewogen jaar. Voor verdere informatie kan je je richten tot Daan of mij.

 

Daan Klop

Rinus Reichard