Najaarswedstrijden 2021

Najaarswedstrijden John Kooij Hengelsport 2021Op zondag 10 en 17 oktober


De coronamaatregelen laten toe dat wij (Daan en ik, uiteraard met de ‘onmisbare’ assistentie) ons dit jaar wederom willen/kunnen inzetten om de inmiddels traditionele najaarswedstrijden te organiseren. Niettemin houden wij de richtlijnen v/h RIVM inzake corona in de gaten en zullen zeker dienovereenkomstig handelen mochten er weer beperkende maatregelen komen. Wij verzoeken de deelnemers in elk geval de 1,5 meter afstand te eerbiedigen, zowel bij de loting als de prijsuitreiking.

                     

Toestemming is verkregen om op de zondagen 10 en 17 oktober te vissen in de Oude Rijn op de trajecten Buitenkerk (tussen Zwammerdam en Bodegraven) en de Krom (tussen Nieuwerbrug en Barwoutswaarder). We zetten in op twee zogenaamde ‘losse’ wedstrijden met €15 inleggeld per wedstrijd incl. poulen. Betalen op de dag v/d wedstrijd op de parkeerplaats bij ’t Fort, graag met gepast geld! Het maximum aantal deelnemers is 60. Alle verdere details staan hieronder vermeld op het reglement inclusief de tel.nrs voor je aanmelding.


ATTENTIE!!! Onder de aankondiging/reglement staat de voorlopige deelnemerslijst per 22 september. Sta je daar ten onrechte op of wil je daar heel graag op, meld dit dan z.s.m. bij de commissie.

 

Wij hopen op een paar leuke wedstrijden.

 

Daan Klop

Rinus Reichard